Krick: Coral : Descomptes

TORNAR

           
Imprimir
Errors a la pàgina?

        Descomptes
                                   amb el carnet del cantaire  !!!!                                 

 

A totes les activitats organitzades per la FCEC (Federació Catalana d'Entitats Corals) i el MCC

Cursos Internacionals de Cant a Sant Cugat 2007, 50% descompte a oients

Botigues ADAGIO: Descomptes i condicions de venda i lloguer especials, lloguer gratuït de cabines d’estudi equipades amb piano i orgue.

Discos GONG: 5% de descompte

Discos Castelló: 5% de descompte

L’Auditori de Barcelona: 10% descompte (màxim 2 entrades) a programació cicles de cambra, Festival de Músiques Contemporànies i OBC, 25% en grups (mínim 25 persones) per concerts OBC dissabte tarde 50% descompte a concerts del Cicle Coral a l'Auditori (vendes a taquilla).

OSV - Orquestra Simfònica del Vallès: 40% descompte als Simfònics al Palau; 50% descompte als Simfònics a la Faràndula.

Palau de la Música: 40% descompte en cicles: (màxim 2 entrades per carnet) cobla, Cor i Dansa al Palau; Els diumenges al Palau; El Primer Palau, Cambra Coral, Simfònics al Palau, ONCA, Cicle d'orgue al Palau, Cambra al Petit Palau, i descompte en les visites guiades al Palau de la Música.

Meridià viatges: 7% descompte en la programació del Club Català de Viatges, 5% descompte en paquets turístics d'agències majoristes, Preus especials per a viatges organitzats per les corals.

I Curs de Música de Direcció Coral: 10% descompte en la inscripció.

Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre: 20% de descompte en concerts normals i 10% de desompte en concerts de cloenda.

Dijous Clàssics al Poliorama: 20% de descompte en "Programació Familiar" (reservar a través de la productora Actes Únics, 932966800).

Botigues Balil 1 i Balil 2: 10% descompte en moda d'home i moda jove.

Albergs de la Fundació Torre del Palau (Navés i Castellbell i el Vilar): 10% de descompte (pel titular del carnet + 1 acompanyant).

   
 

Administrador de web:  Enric Giralt 

|  Tel.: 629966749  |

correu electrònic: egiralt@tmb.cat

Darrera actualització: 23/11/2010